30. sep, 2017

FRA KAOS TIL KOSMOS

Morgen i Provence. Det er soloppgang i Cotignac, og avreise til Norge om noen små timer. Jeg kjenner på en stor takknemlighet etter magiske dager i disse vakre omgivelsene. En hel uke har vi hatt sammen her, på malekurset FRA KAOS TIL KOSMOS.

Deltagerne kom fra alle kanter av landet og alle generasjoner var representert. Til felles hadde alle ønsket om å male. Noen ønsket å lære mer om farger, andre om figur og komposisjon. Flere hadde lang erfaring og andre hadde aldri tatt i en pensel. Sammen la vi ut på prosessen fra kaos til kosmos, og det ble et eventyr av en reise.

Og jeg er så glad for at akkurat disse gode, flotte menneskene kom til akkurat mitt kurs! For selv om dette først og fremst var et malekurs med et faglig innhold, ble det allermest et unikt møte mellom mennesker. Mennesker som åpnet seg opp og tillot sitt eget kaos å tre frem, og som tok hverandre imot med raushet. Jeg blir positiv på menneskehetens vegne..og tenker på vårt potensial, på hva vi kan bli, om vi ser og møter hverandre.

Tusen takk for at dere viste meg veien og tillitsfullt lot meg lede dere gjennom kaos. Prosessen ble fantastisk, krevende, sterk og vakker på alle måter.

Og takk til www.motivasjonsreiser.no og vertskapet Annett og Vigdis som tilrettela alt og skjemte oss bort på alle tenkelige vis.

Vidunderlige minner og gode venner for livet. Gleder meg allerede til neste år. 

Jeg sier det igjen, jeg har verdens beste jobb 🙂

Del denne siden