FRA KAOS TIL KOSMOS 


Finn ditt personlige billedspråk gjennom kreativt prosessarbeid - 8 ukers online malekurs 


FRA KAOS TIL KOSMOS 


Innenfor gresk mytologi betydde Kaos mørke og den uorden som gikk forut for gudenes opprettelse av den verdensordningen som het Kosmos. Kosmos betyr «orden» og er det motsatte konseptet av Kaos. 

Jeg synes dette er et godt bilde på skapende kreativt arbeid .. hvor man starter med et uforståelig ingenting som langsomt blir til noe... rot og kaos som forvandles og transformeres gjennom prøving og feiling og tillit til prosessen. Å male kan være lekende lett i perioder, for så å bli alt annet enn det, hva gjør man da? Det kan være fristende å gi opp. Men for å bli god i noe må du først tillate deg selv å være skikkelig dårlig. 


På dette malekurset vil jeg gi deg mine beste triks for å komme i en kreativ flow og ta din malepraksis til et nytt nivå. Enten du er nybegynner eller har holdt på en stund er dette kurset for deg hvis du ønsker å utvikle din egen visuelle stil, og ikke bare vil kopiere andres teknikker. I en verden hvor vi er oppdratt til at alt skal være pent og ordentlig vil jeg gi deg et rom til å utforske ditt eget kaos og vise deg hvordan du finner din egen vei i maleprosessen. Jeg vil lære deg reglene, sånn at du kan bryte dem.


Dette er for deg som ønsker et trygt fellesskap for å eksponere dine arbeier underveis og hvor du kan be om om konkret hjelp og tilbakemeldinger. Jeg ser at sparring og personlig veiledning er viktig for at mine elever skal oppleve mestring og føle at de kommer videre i sin maleprosess, derfor vil kurset ha et begrenset antall deltagere.

I løpet av 8 uker vil vi gjennomgå idéutvikling, planlegging, skissetegning og materialvalg, samt teknikker for selve utførelsen, og hvordan foreta justeringer og endringer underveis. Her er en oversikt over leksjonene.1. Tegning - et universelt språk - En introduksjon til streken som et verktøy for å komme i flow og kommunisere med ditt visuelle fundament.


2. Prosessarbeid - BIG BANG - Hva er en kreativ prosess? Vi gjennomgår ulike verktøy for å håndtere de ulike fasene av prosessen.


3.Acrylteknikk og materialer- Vi gjennomgår kreative teknikker og eksperimenter med acrylmalingens mange muligheter.


4. En verden av lys og frekvenser - En introduksjon til fargenes energipotensiale og hvordan det å blande farger er en viktig nøkkel for å få et maleri til å fungere,


5. Grunnformer - Et univers av systemer - En introduksjon til hvordan du kan ta i bruk universelle lover og la deg inspirere av naturens fullkommenhet,.


6. Komposisjon - Mange sliter med å finne komposisjoner og bli trygg på et eget visuelt uttrykk. I denne leksjonen forteller jeg hva som skal til å skape orden i rotet og finne ditt unike uttrykk.


7. Men det er jo bare klin! - På et tidspunkt i en kreativ prosess vil tankekjør og frykt for å ikke være god nok komme snikende.Jeg viser deg hvordan du kan forholde deg til din indre kritiker, ta deg selv på alvor og tillate prosessen å utfolde seg selv om den stopper opp i perioder.


8. Fra kaos til kosmos - Hva er din kunstneriske visjon? Hvordan kan du oppdage dine egne bilder og ha tillit til ditt personlige billedspråk? 

HVORDAN FUNGERER DET?

INSTRUKSJONSVIDEOER OG OPPGAVER 

Etter påmelding får du tilgang til 8 instruksjonsvideoer og oppgaveark tilknyttet de 8 leksjonene. 

GRUPPECOACHING 

Vi møtes en gang i uken online, hvor vi gjennomgår de ulike leksjonene og diskuterer ulike problemstillinger som oppstår.

LUKKET INSPIASJONSFORUM

Du får tilgang til den lukkede facebookgruppen ASTRONAUTENE hvor vi kan dele bilder av prosessen og få konkrete tilbakemeldinger av meg. 

Ved påmelding inngås en kjøpskontrakt og kursavgift på kr 8888,- faktureres på forhånd før kursstart. Beløpet kan evt deles opp i 2 deler på 4444,- 

NB: Early Bird tilbud - ved påmelding innen 1/7 får du rabattert pris på kr 8000,- og blir med i trekningen om et gratis fysisk helgekurs/workshop med meg 


Datoer  og tidspunkt for online  maleworkshops med gruppecoaching er TIRSDAGER kl 18.00-20.00 - Oppstart 8/8 - 15/8 - 22/8 - 29/8 - 12/9, 19/9, 26/9, 3/10 Det blir gjort opptak av alle workshopene, så du ikke går glipp av undervisning selv om du ikke kan være tilstede. Meld deg på ved å fylle ut kontaktskjemaet under